+380671125577  м.Рівне       AstraMed.ua@gmail.com

Якісна діагностика зорової системи.

Будь-які захворювання завжди краще запобігти, ніж лікувати. Тому, для збереження зору, важливо відвідувати лікаря-офтальмолога не менше одного разу на рік. Повністю перевірити стан зорової системи можна лише з допомогою комплексної діагностики Вашого зору.

Чому так важливо регулярно проходити діагностику зору?

Несприятлива екологічне становище, неправильне харчування, тривалий стрес, підвищена стомлюваність, тривалий час за комп’ютером, планшетом і телефоном, спадкові чинники — ось головні причини погіршення зору. Регулярна та якісна перевірка зору скорочує ризики розвитку офтальмологічних захворювань. А також головне дає можливість своєчасного виявлення захворювань та ефективного їх лікування у разі потреби.

Лікарі Медичного центру AstraMed використовують сучасні та унікальні методи діагностики та лікування зорової системи. У ході комплексної діагностики оцінюють стан усіх структур ока. Вимірюють внутрішньоочний тиск і фіксують його зміни, визначають глибину передньої камери, оцінюють стан переднього відрізка ока та зорового нерва, досліджують поля зору. Отриманий результат дає точну та повну картину стану очей та його структур.

Чому за повною діагностику зору звертаються саме до нас?

Медичний центр AstraMed – це сучасне обладнання, привітний персонал та якісна допомога. Нас обирають через безліч наших переваг, основні з яких:

  1. Комплексну діагностику зору проводять висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з великим досвідом. Також лікарі продовжують постійно навчатися та розвивати свої навички.  
  2. У своїй роботі наші лікарі використовують лише якісне, сучасне та перевірене обладнання провідних виробників. Тому така діагностика зору максимально точна та комфортна для кожного нашого пацієнта.
  3. За пацієнтом закріплюється лікар-офтальмолог, який проведе огляд, проконсультує за результатами обстеження. І головне дасть рекомендації щодо подальшого лікування, з урахуванням індивідуальних особливостей зорової системи та організму пацієнта.
  4. Діагностика зору проводиться за попереднім записом та виконується особисто лікарем-офтальмологом, тому не потрібно чекати у довгих чергах.

Повна діагностика зору триває приблизно 1 годину та дозволяє не лише провести якісний огляд зорової системи якісно, а й відповісти на всі питання, які цікавлять пацієнта. Наші лікарі оцінюють стан і роботу зорового нерва, очного дна та очного яблука, переднього відрізка ока та решти елементів зорової системи.

Проходити огляд у профілактичних цілях щорічно потрібно навіть тим пацієнтам, які не скаржаться на поганий зір чи дискомфорт у власних очах.

Якісна та повна комп’ютерна діагностика зору гарантує точний результат стану зорової системи пацієнта. Після результатів обстеження лікар за необхідності складе план ефективного лікування, призначить додаткові процедури або лазерну корекцію зору. Та при необхідності випише необхідний рецепт для окулярів чи контактних лінз, а також проконсультує з питань, що вас цікавлять.

Якщо у нашого лікаря-офтальмолога виникнуть підозри на наявність захворювань організму, які безпосередньо не пов’язані з зоровою системою, тоді він дасть Вам рекомендації для відвідування вузькоспеціалізованих лікарів.

Якісна діагностика зорової системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори