+380671125577  м.Рівне       AstraMed.ua@gmail.com

Міфи про лазерну корекцію зору.

Лазерна корекція зору – це сучасний та зручний спосіб боротьби із порушеннями зору. Такий метод корекції дозволяє забути про використання окулярів чи контактних лінз та про дискомфорт, що виникає при використанні оптичних засобів. Лазерна корекція має як свої переваги, так й недоліки та протипоказання. Тому часто у людей виникає страх щодо цього методу корекції, адже з роками появилося дуже багато міфів про лазерну корекцію зору.

Найбільш поширені міфи про лазерну корекцію зору.

Як уже було сказано, за роки існування лазерної корекції з’явилося дуже багато міфів щодо цього методу боротьби із порушеннями зору. Саме через існування цих міфів у людей виникає страх та недовіра до лазерної корекції. Серед таких міфів можна виділити:

  1. Лазерна корекція зору має короткотривалий результат. Насправді це не так, результат лазерної корекції зберігається на довгі роки. Якщо перед корекцією була проведена ретельна діагностика зору, а саму корекцію виконував досвідчений лікар-офтальмолог, то результат лазерної корекції однозначно буде збережений на дуже довгий період.
  2. Лазерну корекцію проводять лише при короткозорості. Сучасне обладнання, яке використовують для проведення такої корекції зору дозволяє виправляти не лише короткозорість, а й далекозорість та астигматизм. Тому лазерна корекція проводиться для усунення найпоширеніших порушень зору.
  3. Після проведення лазерної корекції необхідне перебування в клініці з метою реабілітації. Сьогодні лазерна корекція триває не більше 10-15 хвилин та проводиться амбулаторно, тому через 1-2 години після її проведення пацієнт може відправлятися додому. Після проведення лазерної корекції одразу помітний результат, який за деякий час стане ще кращим та стабілізується.
  4. Після лазерної корекції доведеться забути про активні види спорту. На деякий час звісно доведеться забути як про спорт, так й басейни та бані. Проте пізніше це все можна буде повернути у своє життя, адже лазерна корекція не створює жодних обмежень. Лазерна корекція має незначні обмеження, щоб не нашкодити зоровій системі поки Ваш зір не стабілізується.
  5. Інколи після лазерної корекції зір лише погіршується. Це справді можливо, однак дуже рідко – менше ніж 1% усіх операцій. Цей ризик можна уникнути, варто лише серйозно підійти до вибору клініки та лікаря-офтальмолога, адже обравши клініку, в якій використовують якісне обладнання, а усі операції проводять кваліфіковані та досвідчені лікарі, Ви можете бути впевнені у позитивному результаті.
  6. Після лазерної корекції жінкам не можна народжувати. Часто можна почути, що лазерна корекція зору не рекомендується тим хто планує ще народжувати, адже це може нашкодити зоровій системі. Проблеми із зором після пологів справді можуть виникнути, але це пов’язано із порушеннями сітківки, а ніяк не з лазерною корекцією. А от вагітним та годуючим жінкам лазерна корекція справді протипоказана.
  7. Лазерна корекція дуже дорога. Цей метод корекції порушень зору справді є не дешевим, однак, якщо порівняти з постійним оновленням окулярів чи контактних лінз, то лазерна корекція є значно вигіднішою. Лазерна корекція повертає хороший зір на довгі роки, а на можливості повноцінно бачити економити не варто.

Отже, лазерна корекція є безпечним засобом усунення порушень зору, тому лише Вам обирати, який метод корекції є для Вас більш зручним. Якісну лазерну корекцію зору Ви можете пройти в Медичному центрі AstraMed, адже у нас працюють лише висококваліфіковані лікарі-офтальмологи, які використовують сучасне обладнання. Також в клініці створені найкращі умови для пацієнтів, адже для нас важливий Ваш комфорт!

Міфи про лазерну корекцію зору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори