+380671125577  м.Рівне       AstraMed.ua@gmail.com

Лазерна корекція астигматизму.

Астигматизм – це зорова патологія, що розвивається в результаті порушення будови кришталика або рогівки. При невчасному лікуванні астигматизму розвивається амбліопія. Для лікування астигматизму часто застосовується лазерна корекція, що дозволяє відновити гостроту зору. Принцип дії лазерної корекції передбачає зміну форми рогівки лазером, що дає змогу відновити оптичні параметри ока.

Лазерна корекція астигматизму – передовий спосіб відновлення гостроти зору, який на сьогоднішній день добре відпрацьований, демонструє високу ефективність і передбачуваність. Операція проводиться відразу на обидва ока, безболісно та з високою гарантією позитивного результату.

Показання та протипоказання до лазерної корекції астигматизму.

Корекція астигматизму має широкі показання як за віком, так і станом здоров’я пацієнта. Безперечно, існують обмеження. Але якщо ви потрапляєте в категорії, вказані далі, з великою ймовірністю операція може бути проведена, і зір відновлено: Вам більше 18 та менше 45 років, а також у Вас астигматизм до ±6 діоптрій.

Оскільки самі порушення викликані деформацією рогівки, лікар за допомогою лазера максимально наближає її до сферичної форми. Таким чином, промені світла заломлюються правильно, і зображення на сітківці стає ідеально сфокусованим.

Лазерна корекція зору протипоказана у таких випадках: захворювання рогівки, тяжкі психічні порушення, виражений астигматизм, тонка рогівка, цукровий діабет, синдром сухого ока. Перед операцією з будь-якої методики необхідно пройти комплексне обстеження очей.

Як проходить лазерна корекція зору при астигматизмі?

Лазерна корекція зору при астигматизмі проводиться під місцевою анестезією – для знеболювання за кілька хвилин до операції закапують в очі краплі, що анестезують. Ваш лікар-офтальмолог розповість подальший алгоритм дій, щоб ви почували себе спокійно та впевнено.

Безпосередньо сама операція займе близько 10-15 хвилин, протягом яких ви будете в свідомості і здатні розмовляти з хірургом, бачитимете яскраве світло і відчуватимете несильні дотики.

За допомогою мікрохірургічного апарату створюється клапоть з верхніх шарів рогівкової тканини, з одного боку, як і раніше, прикріплений до рогівки. Цей етап триває всього кілька секунд і відкриває хірургу доступ до нижчих шарів, на які потім йде основна дія.

Застосовується лазер, з допомогою якого вдається ювелірно точно зробити необхідну дію тканини. Він дозволяє змоделювати сферичний профіль для максимально коректного заломлення рогівкою світлових променів. Цей етап триватиме кілька хвилин і практично невідчутний для пацієнта.

Операція закінчується тим, що відділена ділянка рогівки повертається на місце. Після операції лікар проводить ще один огляд ваших очей, ви отримуєте рекомендації щодо догляду за очима, прийому лікарських препаратів і після цього можете вирушати додому.

Якісну та безпечну корекції зору при астигматизмі Ви можете пройти в Медичному центрі AstraMed. Лазерну корекцію зору у нас проводять досвідчені та висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з використанням якісного лазерного обладнання, тому Ваш зір в надійних руках.

Лазерна корекція астигматизму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори