+380671125577  м.Рівне       AstraMed.ua@gmail.com

Збереження Вашого зору при кератиті.

Кератит – це запалення рогівки ока, яке може бути спричинене багатьма факторами, включаючи інфекції, травми, алергії та інші проблеми зі здоров’ям зорової системи. Лікування кератиту залежить від причини його виникнення, тому важливо вчасно звернутися до офтальмолога та діагностувати хворобу. У цій статті ми допоможемо зрозуміти, як проходить лікування кератиту та важливість його правильного підбору.

Ефективні методи лікування кератиту.

Лікування кератиту може бути довгим і складним процесом, який охоплює різні методи, залежно від причини захворювання. Медичний центр AstraMed пропонує комплексний підхід до лікування кератиту, що містить у собі наступні методи:

  1. Застосування антибіотиків.

Якщо кератит був спричинений бактеріями, лікар-офтальмолог може призначити терапію із застосуванням антибіотиків. Вони можуть бути призначені у вигляді крапель або мазей, які потрібно застосовувати протягом декількох днів або тижнів, залежно від важкості захворювання.

  • Противірусна терапія.

Кератит, який спричинений вірусами лікується за допомогою різноманітних противірусних препаратів. Ці лікарські-засоби можуть бути призначені у вигляді крапель або таблеток, залежно від важкості захворювання. Усі ці засоби підбирає виключно лікар-офтальмолог за результами діагностики зорової системи.

  • Антигістамінні препарати.

Дуже часто збудниками кератиту стають алергічні реакції, у таких випадках лікування включатиме застосування антигістамінних препаратів. Такі засоби зазвичай призначаються лікарем у вигляді крапель.  

Це лише основні засоби, що застосовуються при лікуванні кератиту. Важливо розуміти, що самостійно обраний метод лікування може призвести до небажаних наслідків та навіть втрати зору.

Коли звертатися до офтальмолога при кератиті?

Кератит поступово призводить до зниження гостроти зору та появи болю в очах, тому важливо вчасно звернутися до лікаря-офтальмолога та почати лікування. На пізніх стадіях розвитку захворювання можуть знадобитися навіть операційні втручання, такі як кератопластика або пересадка рогівки. Щоб не допустити цього, важливо звертатися до фахівців при появі перших симптомів кератиту.

Крім того, під час лікування кератиту важливо дотримуватися правил гігієни та уникати контакту зі забрудненими поверхнями. Необхідно вмивати руки перед застосуванням лікарських засобів, а також уникати тертя очей.

Комплексне лікування кератиту в Медичному центрі AstraMed може допомогти пацієнту швидше повернутися до нормального життя та уникнути ускладнень. Офтальмологи центру проводять діагностику та лікування різних форм кератиту та інших захворювань очей, використовуючи сучасні методи та якісне обладнання.

Лікування кератиту є складним та індивідуальним процесом, тому важливо звернутися до кваліфікованого офтальмолога та дотримуватися його рекомендацій для швидкого одужання. Вчасна діагностика та лікування кератиту нашими офтальмологами дає можливість запобігти ускладненням та повернути нормальне функціонування зорової системи. Подбайте про свій зір вже сьогодні, записуйтесь на консультацію до лікарів-офтальмологів AstraMed та отримайте якісну допомогу!

Збереження Вашого зору при кератиті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори